A.L.T. – Ansigtsløftningsteknik

Jeg elsker at arbejde med A.L.T.! Det er en vidunderlig ikke-kirurgisk metode til at få et friskere og mere levende ansigt –100 % naturlig helt uden brug af restylane. Botox og lignende!

Psykologer har i en undersøgelse fundet ud af, hvad mennesker betragter som et smukt ansigt og 3 ting fremhæves: Et ansigt, der er afslappet, symmetrisk og levende. Ved at fjerne spændinger og stress fra hud og muskler, får ansigtet et mere afslappet udtryk.

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket ofte får et ansigt til at se ældre ud. Reducer dine rynker, få en sundere hud – og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende

Behandling

Jeg finder sammen med klienten asymmetri, spændinger, stivhed og slaphed og over en behandlingsrække begyndes en gennemgang af hud og bindevæv så den bliver mere elastisk og yngre ud. Det er en proces, hvor der gås i dybden og omfatter 97 muskler i ansigt, hovedbund, hals, nakke og øvre muskler.

Man vil også mærke at A.L.T. påvirker ens velvære og helbred positivt.

Man kan vælge at få en ”pick-me-up” behandling hvis man f.eks skal til bryllup,fest eller lign eller man kan vælge den fulde og meget mere dybde gående behandling som foregår over 6 gange.

A.L.T. – og stress

Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, såsom hovedpine, fordøjelsesproblmer, depression, muskelspændinger og allergier. Men før disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i form af ubalancer i huden og ansigtsudtryk.

A.L.T er godt ved ansigtslammelser, trigemenus neuralgi, kæbespændinger, dårlig bidfunktion, tandsmerter, smerter i kæbeleddet, nakkesmerter, hovedpine/migræne, svimmelhed, balancebesvær, stress m.m.

Med A.L.T er det muligt opnå balance i ansigtet og hele kroppen. Den påvirker på et dybere plan og det opnås en fysik, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

  • Et dejligt foryngret ansigt uden rynker
  • Øget hud – væv og muskeltonus
  • Forfrisket hud
  • Færre pigmentpletter og mindre acne
  • Færre toksiner