Irisanalyse

oejne

Iris analyse er et af mine favoritredskaber når det kommer til at analysere, hvad der sker i kroppen! Man kan se en masse i iris’ struktur. Man kan ikke se hvilken sygdom en person har, men man kan se, hvor der er ubalancer i kroppen. Om organerne er meget nedbrudte eller på overarbejde. Hvordan det går med næringsoptagelsen, om der er bio-kemiske toksiner i kroppens områder. Genetiske svagheder og styrker, hormonelle ubalancer, blodgennemstrømningen i kroppen, vitamin-og mineralmangler, hvilken terapi og behandling, der er hensigtsmæssigt at vælge og om man valgte rigtigt!

Irisanalyse kan hjælpe en til at få et overblik over kroppens helbredstilstand som helhed og det er en stor hjælp til planlægning af fremtidig bedring.

Behandling

Jeg tager et billede af dine øjne med mit iris- kamera og kommer med analysesvaret til efterfølgende behandling.

Moderne irisanalyse fra ugle
Den irisanalyse, som vi kender i dag, stammer helt tilbage fra en ungarsk læge ved navn Ignatz von Pezely, der levede i 1600-tallet.

Som dreng gjorde han en opdagelse, som skulle blive en spæd start på viden om irisanalyse.
Han fandt en ugle, som havde brækket sin venstre vinge og opdagede, at uglen havde en mørk streg i venstre øje. Da vingen var helet, var tegnet næsten forsvundet. Denne episode huskede han som voksen, hvor han uddannede sig som læge og begyndte at studere menneskers øjne, for at finde en sammenhæng med det, de fejlede.
Sidenhen har mange dygtige læger og naturmedicinere fra både Europa og USA udviklet dette gode værktøj gennem årtier af studier.